Jokainen on tärkeä
Vuodesta 1995 ~ 21 Vuotta

Verkkolehti

Celebrate Year 2015 book

Lue kirjaVideo

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Seuraa toimintaammeIdeologia

Aurinko luo jokaiselle elämälle energiaa maan päällä. Se ei valitse kenelle energiaansa eniten antaa ja kenelle ei ollenkaan. Auringosta katsottuna jokainen elämä on yhtä tärkeä. Auringon energian ystävinä ovat Tuli, Vesi ja Ilma jotka eivät myöskään valikoi elämää uskontojen tai politiikan vuoksi, vaan nuo energiat antavat voimaansa jokaiselle elämälle Maapallollamme. Maapallollamme on runsaasti energiaa ja sen kiertorata siirtää Auringon ja Kuun avulla energiavirtoja Maan elämälle. Nuo energiavirratkaan eivät valikoi kuka on etuoikeutettu ja kuka ei. Vain ihminen tekee valintoja,mikä kenelle kuuluu ja mikä ei. Silti ihmisen energia on hyvin olematon noiden suurten energioiden ympäröimänä. Jos ihminen ei ole nöyrä kyseisiä energioita kohtaan, koituu se kyseisen ihmisen turmioksi.
Aurinko, Kuu ja Maa tarvitsevat myös kodin jossa kulkea omaa liikerataa omaa polkua ja se on Universum. Tuo Maailmankaikkeus antaa myös mahdollisuuden jokaiselle liikkua omaa lentorataansa, myös kodillemme Maapallollemme.

Miksi siis me ihmiset emme noudattaisi suurten energioiden viisautta ja antaisimme jokaiselle elämälle mahdollisuuden kulkea omaa polkua, emmekä tuhoisi tuota polkua ja elämää joka poluilla kulkee, niin kuin usein ihmiset sen tekevät.

Akatemian voimana onkin toteuttaa suurten energioiden tahtoa ja osoittaa työllään ja ideologilla että, jokainen elämä on tärkeä ja jokaisella on oma paikkansa. Siksipä haluammekin toiminnallamme viestittää Sinulle ja ystävillesi… Meidän tiimissä jokainen elämä on tärkeä ja kunnioitamme noita kyseisiä 7 energiaa joiden ansiosta voimme saada mahdollisuuden elää.

Tervetuloa meidän tiimiin…

Tue toimintaamme ostamalla kirjamme!

Jokainen on tärkeä akatemiat

Everybody is importantWe only have one sun. That sun gives us life, no matter what we think or believe. It doesn’t care about our political opinions or our religion. In the name of its energy and light, we want to emphasize that EVERYBODY IS IMPORTANT.

Sun is the source of the energy on the planet earth. It doesn’t choose who gets the light and who doesn’t. Its motto could be equally for everybody. Looking down from the sun, every life is equally important. Sun has friends too; fire, water and air. Those elements don’t care about religion or politics either. They just make life possible for all of us. The energy needed to support life on earth is neutral. It is the same for all of us.

Only humans judge each other for beliefs. If we could forget judging and give space to all thinking, doing and believing, we could live in harmony with nature. We could keep our children safe, let them grow in a better world and let them make it even better for their children. We can, if we want to, let everyone find their own path, travel this journey in a fearless world.

The power of our new academies is in following this belief that everybody is important, everybody has a right to find their own place in this world. We want to set an example and spread the word all around. Everybody is important. In our team we respect everybody’s life, treat everyone equally, respect natures energies.

Welcome to our Team!

Lue lisää

Jokainen on tärkeä tapahtumat

Jokainen on tärkeä tapahtumat 2015 - 2016Jokainen on tärkeä – tapahtumapaikat Suomessa

Kyseiset ohjelmat tukevat liikuntakasvatus projektin ” Jokainenon tärkeä ” rahoitusta
 

Enontekiö

Kilpisjärvi

Luosto
Jokainen on tärkeä ohjelmapalvelut toivottaa Sinut ja ystäväsi tervetulleeksi osallistumaan tapahtumiimme, kursseillemme, seikkailupäiville, safareille ja valmennuspalveluihin ryhmille ja henkilökohtaiset valmennukset. Myös V.I.P – ohjelmat ja palvelut erikseen.
 

Levi

Olos

Rovaniemi
 

Pallas

Ylläs

Äkäslompolo