Respect Mothers who lives in Wartime and crises-area

This new book respect those Mothers and families who have to move away from own homes, because terrorist and politics with religions attack those families homes and wants destroy everythink.
Uusi kirja Sodanajan tyttö-Laatokan Helmi kunnioittaa niitä perheitä ja ennenkaikkea äitejä, jotka joutuvat lähtemään kodeistaan terrorismin ja sotien vuoksi, jonka aiheuttavat politiikka sekä uskonnolliset ääriliikkeet ja heidän johtajansa.

Osta ja lue !!!

https://www.amazon.it/Sodanajan-tytt%C3%B6-laatokan-helmi-Virtanen-ebook/dp/B01N1QOR8S/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1481435943&sr=1-1

DSCN3180

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply