Football history in Finland !

Historical book in Finland. This book support ” Everybody is important ” -project. Bookis the first footballguide book which including also blind, deaf and handicap children training programs……buy now.

Suomen jalkapallohistorian ensimmäinen jalkapallo opaskirja, joka huomioi myös erityislasten harjoituksia esim. kuurot, sokeat ja liikuntarajoitteiset. Kirjan tekijä Timo Virtasella on ammattimainen usean vuoden kokemus lasten ja nuorten valmennuksesta. Toiminut myös CP-jalkapalloilun kehittäjänä sekä Kuurojen Suomen jalkapallomaajoukkueenpäävalmentajana vuosina 1995-2001……Kirja tukee ” Jokainen on tärkeä ” – liikuntakasvatus projektia.

Osta nyt !

https://www.amazon.it/Sportti-jumppi-verkkokirja-Timo-Virtanen-ebook/dp/B01N66TUCY/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1479960516&sr=1-1
heart-trainers

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply