21 – years. EVERYBODY IS IMPORTANT CELEBRATE DAY 21th August

21 – years. EVERYBODY IS IMPORTANT CELEBRATE DAY 21th August.

” Team Everybody is important ” respect families and especially childrens who lost lives in wartime diffrent crisesareas.
This memory event hold for those families who try to runaway from Sovjiet Union attacked in those families homes….those families died in that journey.

” Jokainen on tärkeä -joukkue ” kunnioittaa perheitä ja erityisesti lapsia jotkaovat menettäneet henkensä sodanaikana ja kriisialueilla.
Tämä kunniaosoitus pidettiin niiden perheiden muistolle, jotka yrittivät paeta Neuvostoliiton joukkojen hyökätessä perheiden koteihinsa. Kyseiset perheet eivät koskaa selvinneet pakomatkaltaansa…….Malmin Hautausmaa hauta 71.DSCN3169

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply