21 – years. EVERYBODY IS IMPORTANT CELEBRATE DAY 21th August

21 – years. EVERYBODY IS IMPORTANT CELEBRATE DAY 21th August.

” Team Everybody is important ” respect writers and poemmakers. Visited in Aleksis Kivi´s cottage where he was dyed, Eino Leino´s house Impivaara & Erkkola who are famous Finland´sbook writers and poemmakers…Those famous palces situation are in Tuusula city´s Museum Beachroad.DSCN3081

” Jokainen on tärkeä -joukkue ” kunnioittaa kirjailijoita sekä runoilijoita vierailemalla Aleksis Kiven kuolinmökillä, Eino Leinon Impivaarassa ja Erkkolassa Tuusulan Rantatiellä.

Photo : Marina Zé Coordinator project ” Team Everybody is important for Amatrice “

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply