The Day of Honour 21 th March 2016 / 1395

The Day of Honour 21 th March ” Everybody is important ” – Project Coordinator Timo Virtanen read poem and respect Finland`s Peacekeeper Petri Tapio Immonen, who lost his life bomb attack in Afghanistan By Talibans.
The Day of Honour was hold in Finnish Frontier- and Seaguardschool Immola Imatra city.
Photo left to the right : Museummaster Mika Albertsson, Academy of Finland – Afghanistan organization ( AFA )/ World Heart Trainers Academy coordinator Timo Virtanen, AFA Dr Ghulam Waak , AFA chairman Hamed Shafae, Frontier- Seaguardschool vicedeputychief Colonellieutenant Tuomas Laosmaaa

Kunnianpäivä 21.03.2016/1395 ” Jokainen on tärkeä “-liikuntakasvatusprojektin koordinaattori Timo Virtanen luki runon kunnioittaen Suomen Rauhanturvaajan ja Rajavartiolaitoksen ylempää rajavartijaa kersantti Petri Tapio Immosta1.
Kunnianpäivä toteutettiin Raja-ja Merivartiokoululla Immolassa Imatralla.

Kuvassa vasemmalta: Raja- ja merivartiokoulun museomestari Mika Albertsson, AFA ry:n varapuheenjohtaja Timo Virtanen, AFA ry:n hallituksen jäsen Dr Ghulam Waak, AFA ry:n hallituksen puheenjohtaja Hamed Shafae sekä Raja- ja merivartiokoulun apulaisjohtaja, everstiluutnantti Tuomas Laosmaa.

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply