14 th November Diploma to Oulu Kamppailuklubi

Everybody is important – project visited in Oulu and Oulu Kamppailuklubi Gym`s. Project gave Diploma to Headcoach Mr Arto Vuoma and his Club. Oulu Kamppailuklubi do ver good work with childrens and youth. Diploma and Stipend 200 e respect and support that exellent sport- and coaching work with childrens and youth.

14 Marraskuuta. Jokainen on tärkeä – liikuntakasvatus projekti vieraili Oulussa ja Oulun Kamppailuklubin Gymillä. Projekti luovutti päävalmentaja Arto Vuomalle ja hänen seuralle Oulun Kamppailuklubille Diplomin ja Stipendin 200e kannustukseksi ja kiitokseksi erinomaisesta liikuntakasvatuksellisesta nuorisotyöstä lasten ja nuorten hyväksi.3

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply