Coordinator

5th October 2015 United Nations International Teacher’s Day, under the circumstances of the project, several celebrations were arranged in Afghanistan. For example in Rahnaward-e-Noor High School in Kabul area and in Rahnawarde Noor Ghoor province area.

In Kabul Taekwondo team from ITF Academy Youths executed “Everybody is Important” performance show and children in both schools sang their own songs, respecting their teachers and schools. You can check out theme day and some pictures in Facebook, Everybody is Important-site.

Plus all this, Timo Virtanen, coordinator at World Heart Trainers Academy, sent a donation to support the children of schools with supplies. Worth mentioning that every four schools Dr Anwar Yousef has built in Afghanistan, is for orphan girls and boys, teachers both men and women. Those schools need more support and schoolmatherials like also Afghanistan ITF Taekwondo Team needs also more sponsorships.

Next “Everybody is Important”-visit will be 14th to 15th November, in Oulu with Arto Vuoma, Oulu Martial Arts Club training chief who is also a World Heart Trainers Academy trainer.

There are trainers from World Heart Trainers Academy all around the world and this academy, as well as “Everybody is Important”-project, both honor United Nations Children’s Rights Treaty. Additionally, the Academy is looking for a new headquarters, either from Finland or some other country.

We have already agreed a seminar year 2016 in , Canada and 21st August 2016 our 21-year celebration in Afghanistan, executed by Dr Anwar Yousef and coordinator Timo Virtanen.

The honorary chairman of “Everybody is Important”-project is legendary paralympic athlete Jouko Grip, winner of twelve paralympic and ten world champion gold medals.

More information:

Timo Virtanen

Coordinator

World Heart Trainers Academy

+358 466 453 255 timo.virtanen65@hotmail.com

www.everybody-is-important.org

Facebook : Everybody is important / Facebook : World Heart Trainers Academy

05.10 YK: n kansainvälinen Opettajien päivänä projektin merkeissä organisoitiin kouluille Juhlapäiviä Afghanistanissa mm. Rahnaward-e-Noor High koulussa Kabulin alueella sekä RahnawardeNoor Ghoor provinssin alueella. Kabulin koulussa Juhlapäivän aikana nuorten Taekwondo ryhmä ITF Academysta toteutti ” Everybody is important ” – liikunnallisen esityksen sekä koululaiset molemmissa kouluissa omia laulujaan opettajia ja koulujaan kunnioittaen. Kuvia ja teemapäivään voi tutustua Facebook : Everybody is important sivuilla.

Lisäksi World Heart Trainers Academyn koordinaattori Timo Virtanen lähetti kouluille stipendi lahjoituksen , joka tukee koululaisten koulunkäyntiä mm. materiaalia. Mainittakoon , että jokainen Dr Anwar Yousefin rakentamat 4 koulua Afghanistanissa on orvoille koululaisille tytöille ja pojille opettajinaan on miehiä ja naisia.

Seuraava ” Everybody is important ” – vierailu toteutetaan 14 – 15.11 Ouluun Oulun Kamppailuklubin Valmennuspäällikkö Arto Vuoman kanssa, joka on myös World Heart Trainers Academyn kouluttajia.

Mainittakoon vielä että World Heart Trainers Academyn kouluttajia on eri puolilta maailmaa ja Academy kunnioittaa ja tukee samoin kuin ” EVERYBODY IS IMPORTANT ” – projekti YK:n Lapsen Oikeuksien sopimusta. lisäksi Academy etsii uutta päämajaa, joko Suomesta tai ulkomailta.

Vuonna 2016 on jo sovittu seminaari Kanadan Torontossa sekä 21.08.2016 projektin 21-vuotisjuhlapäivä Afghanistanissa jota toteuttaa Dr Anwar Yousefi sekä koordinaattori Timo Virtanen.

” EVERYBODY IS IMPORTANT ” LIIKUNTAKASVATUSPROJEKTIN KUNNIAPUHEENJOHTAJANA TOIMII PARALYMPIA LEGENDA JOUKO GRIP ( 12 PARALYMPIA – JA 10 MM KULTAA )

Lisätietoja :

Timo Virtanen

Koordinaattori

World Heart Trainers Academy

+358 466 453 255

timo.virtanen65@hotmail.com

www.everybody-is-important.org Facebook : Everybody is important /

Facebook : World Heart Trainers Academy
Marefat 7

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply