Coordinator

23rd September 2015 The week of UN Day of Peace we arranged children’s “Everybody is important” football tournament for children in Finland. The event happened at Laajasalo old sports field with nine teams; Academy of Finland –

Afghanistan (two teams, girls and boys) and Laajasalo football team, 6-year old boys (seven teams). The report of this event is in https://www.facebook.com/AcademyFA?fref=ts

23.09 YK Rauhanpäivän viikolla järjestettiin Helsingissä ” Everybody is important ” – lasten jalkapalloturnaus.Tapahtumapaikkana Laajasalon vanha urheilukenttä ja joukkueita ( 9 joukkuetta ) Academy of Finland – Afghanistan ( 2 joukkuetta tyttöjä / poikia ) ja Laajasalon Palloseura 6 vuotiaat pojat

( 7 joukkuetta ) kyseisestä päivästä löytyy raportti Facebook : Academy of Finland – Afghanistan ” AFA ” sivulta.

https://www.facebook.com/AcademyFA?ref=ts&fref=ts
face4

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply