Coordinator

21st September 2015 United Nations day of peace, Rahnaward-e-Noor High School, Kabul, Afghanistan:

Dr Anwar Yousefi, a trainer in World Heart Trainers Academy and the founder of Afghanistan ITF Taekwondo Academy, opened the day of celebration and introduced the theme project “Everybody is important” to the school and local Taekwondo team’s girls and boys.

Timo Virtanen, the coordinator of World Heart Trainers Academy, presented the sponsor donation for this Taekwondo team for gear and license fees.

This same theme was executed in all four schools Dr Anwar Yousef has built and that have about 3500 pupils and 170 teachers, 115 of teachers are women (pics).

21.09 YK Rauhanpäivänä ja viikolla toteutettiin : Rahnaward-e-Noor High koulussa Afghanistanissa Kabulissa. World Heart Trainers Academyn kouluttaja sekä Afghanistan ITF Taekwondo Academyn perustaja Dr Anwar Yousefi avasi juhlapäivän ja esitteli teeman projektia “ EVERYBODY IS IMPORTANT “ koululle sekä Taekwondo seuran tytöille ja pojille. World Heart Trainers Academyn koordinaattori Timo Virtanen lähetti sponsorilahjoituksen kyseisenä YK- Rauhanpäivänä kyseisen Taekwondo ryhmän toimintaa mm. varusteisiin ja lisenssimaksuihin. Kyseistä teemaa toteutettiin myös Dr Anwar Yousefin rakentamissa 4 muussa koulussa joiden oppilaiden yhteislukumäärä n. 3 500 koululaista tyttöjä ja poikia. Opettajia n. 170 joista naisopettajia 115 opettajaa. ( kuvia )Kabul 12

Published by

Tim Power

Coordinator / Secretary. " Everybody is important " - physical education project. Professional Coach & Healthcare Trainer Founder of World Heart Trainers Academy, World Childrens & Youth Physical Education Academy, World Childrens & Yout Rights Academy. Fair Sport Institute General Manager. Finland - Afghanistan Academy organization Vice president

Leave a Reply